Thursday, 8 September 2011

Kisah Toxic Dalam Badan

Apekah ini??
Ok...gambar diatas bukan la uncang kopi tapi ia nyer ialah bekas toxic yang keluar dari badan aku...damn!! hitam tuh....bende sebenarnyer penarik keluar toxic dlm badan melalui kaki...ala mcm dlm iklan Pua Chu Kang tu yg tampal kat kaki tuh...dont play play ok...ni la bende nyer..tapi brand len r...meh aku story macam mane aku ley terjebak pakai bende ni....

Aku beli bende ni masa aku beraya kat rumah classmate aku masa dliploma ...Zahidah nama di beri...hak3...masa dok tengah syok makan kuih raya kat rumah beliau aku ternampak la bende ni banyak2 kat depan rumah die dalam packaging plastic silver dan gold....menurut sumber yang diberi ia nyer datang fresh dari Mesir (macam baca berita lak...) sbb abang die belajar kat mesir...tapi nasib bek abng die grad dlu sblm rusuhan kat mesir tu....

Sebenar nyer ada 2 type bende ni....dalam packaging silver ade 10 keping...specialty ia mengeluar kan toxic dalam badan dan kalau yang dalam packaging gold pula ada 10 keping gak ..specialty ia mengeluar kan lemak dan toxic sket2....yang silver tu RM15 satu...yang gold pulak RM18 satu....bagi aku price ni kire murah la kalo nak di banding kan dengan brand lain sampai RM30 satu...

ni warna die yang fresh...nampak kan perbezaan die...hak3
Aku mmng da lama nak try tapi tengok harge die kat kedai bkn men mahal lagi so x jadi beli...so sementara dapat offer ni bek aku beli 1 kan....bagi aku bagus jugak lah bende ni...dapat buang toxic dalam badan kan...bak kata orang terasa la nicotine tu keluar ikot kaki...hak3....even kalau keluar 5% toxic dalam badan pon jadi la kalau dapat memanjang kan usia aku selama setengah jam pon ok....hahaha...
p/s - keluar 5% tapi masuk 10%....hak3....

3 comments:

gelaksampaipengsan said...

ape pon xbley..ko pakai satu badan pn xgune bau,badan banyak penyakit..hahahaha...

Pinky Pixie said...

hitammm gile.. kehkeh. yatie penah try skali je. ngeh2

Mohd Sofi said...

banyak sgt toxic tu...hak3...

Post a Comment